Jordarbejde og støbning af fundament

Har du brug for professionelt jordarbejde eller støbning af fundament? Så er du landet det helt rigtige sted. 

Hos KJ Entreprenørforretning laver vi alle former for gravearbejde. Vi holder til i Horsens, men kører gerne ud til kunder i Odder, Skanderborg, Aarhus og omegn.

Hos os får du mulighed for at få hjælp til alle former for beton- og jordarbejde. Det kan være alt lige fra aftømning af muld og byggemodning af grunde til terrænregulering og udgravninger til kælderareal og rørlægning.

Uanset om vi skal hjælpe dig med støbearbejde eller opbygning af fundament, garanterer vi for en høj kvalitet hele vejen igennem. Vi slipper ikke opgaverne, før vores kunder er tilfredse med resultaterne. Hos os kan du være sikker på følgende:

  • Vi matcher altid prisen
  • Vi har stor erfaring inden for området
  • Vi overholder altid vores aftale

Støbearbejde i høj kvalitet

Er du interesseret i jordarbejde, støbning af fundament eller støbearbejde generelt, garanterer vi som sagt for en høj kvalitet. Vores arbejde bliver udført af kompetente medarbejdere, der har mange års erfaring i lige netop at udføre den slags projekter inden for jord- og betonarbejde.

​Måske skal du bruge hjælp til støbearbejde i et hus, sommerhus, garage, skur eller andet? Uanset opgavens omfang står vi klar til at hjælpe.

Vi udfører både arbejde for privat- og erhvervskunder. Det kan være alt lige fra almindelige husejere til virksomheder, boligforeninger eller offentlige institutioner.

Vi ved alt om den professionelle indsats, som alt beton- og jordarbejde kræver. Derfor sørger vi altid for en detaljeret planlægning, uanset om det drejer sig om støbning af fundament eller andre former for støbearbejde.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Er du interesseret i en pris? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud. Du kan enten ringe eller skrive til os, hvad opgaven drejer sig om. Vores priser afhænger altid af opgavens omfang.

Kontakt vores entreprenørforretning i dag for en god og billig pris på din opgave. 

Ring til Martin på telefon 40 44 02 93 eller Victor på telefon 28 76 25 20

Du kan også skrive til os på e-mail mk@kj-ent.dk (Martin) eller vj@kj-ent.dk (Victor​)

​Indhent tilbud​

​Vi matcher altid prisen

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​ADRESSE

​KJ Entreprenør Forretning ApS

Vorsøvej 12, 8700 Horsens - Find vej

CVR: 40102108 

KONTAKT OS​

Martin Kjær: 40 44 02 93

E-mail: mk@kj-ent.dk

Victor Juel: 28 76 25 20
E-mail: vj@kj-ent.dk

Faktura: faktura@kj-ent.dk