Få den bedste rottebekæmpelse

Der kan indimellem være behov for professionel rottebekæmpelse. Særligt, hvis du oplever rotter i kloakken. Ønsker du at komme rotterne til livs, er du landet det helt rigtige sted. 

Hos KJ Entreprenørforretning hjælper vi gerne. Vi holder til i Horsens, men kører også ud til Aarhus, Odder, Skanderborg og omegn.

Oplever du problemer med rotter i kloakken? Så er det vigtigt, at du kontakter os. Vi er en autoriseret kloakmester, der udfører alle opgaver inden for kloakarbejde og -service. Vi har derfor det helt rette udstyr til bekæmpelse af rotter.

Udover, at rotter er sundhedsskadelige, er de også i stand til at ødelægge bygninger og kloaksystemer, når de gnaver. Derfor er det vigtigt, du reagerer, lige så snart du opdager, at du har rotter. Opdager du det ikke i tide, kan du risikere, at der pludselig er mange rotter i din kloak. Vi kan tilbyde:

  • Rottespærre
  • Montering af rottespærre
  • Rottesikring

Derfor er rottebekæmpelse vigtig

Der kan være tegn på rotter i tilfælde, hvor kloakken lugter, eller der er huller i jorden eller andre steder på din grund

​Når vi lokaliserer problemet i kloakken og undersøger, hvorvidt der er rotter eller ej, benytter vi os ofte af TV-inspektion. 

Det er en effektiv måde at komme frem til problemet. Er der for eksempel et rør i en kloak, der er kollapset, er det vigtigt, vi får gjort noget hurtigst muligt.

Før vi kan give dig en pris, skal vi først vurdere opgavens omfang og beregne udgifter. Herefter vil du få et uforpligtende tilbud. Vi matcher altid vores priser.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Oplever du rotter i kloakken, og har du brug for, at vi hjælper dig med at løse problemet? 

Så er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på den bedste rottebekæmpelse nær Horsens, Århus, Skanderborg og Odder.

Ring til Martin på telefon 40 44 02 93 eller Victor på telefon 28 76 25 20.

Du kan også skrive til os på e-mail mk@kj-ent.dk (Martin) eller vj@kj-ent.dk (Victor)

​Indhent tilbud​

​Vi matcher altid prisen

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​ADRESSE

​KJ Entreprenør Forretning ApS

Vorsøvej 12, 8700 Horsens - Find vej

CVR: 40102108 

KONTAKT OS​

Martin Kjær: 40 44 02 93

E-mail: mk@kj-ent.dk

Victor Juel: 28 76 25 20
E-mail: vj@kj-ent.dk

Faktura: faktura@kj-ent.dk