​Få et professionelt omfangsdræn

​Er du interesseret i at få lagt et professionelt omfangsdræn rundt om huset? Så kan vi hos KJ Entreprenørforretning hjælpe dig. Vi har med tiden hjulpet både virksomheder og private med at etablere dræn. Vi holder til i Horsens, men kører gerne ud til Aarhus, Skanderborg, Odder og omegn.

Vi har mange års erfaring i branchen og udfører i dag alle opgaver inden for jord- og betonarbejde. For os er kvalitet og professionelle kompetencer alfa og omega i alt, hvad vi gør. Vi stiller os derfor ikke tilfredse med noget, før du som kunde er tilfreds.

Der kan være mange fordele i at få et dræn omkring huset eller bygningen. For det første er det vigtigt, at dit hus ikke bliver fugtigt – og det sker for eksempel i tilfælde, hvor fundamentet bliver fugtigt.

Har du en fugtig kælder, er det vigtigt at reagere, inden det udvikler sig og bliver til skimmelsvamp. For at undgå fugt er omfangsdrænet løsningen. Hos os kan du være sikker på:

  • Vi matcher altid prisen
  • Vi har stor erfaring
  • Vi overholder altid alle aftaler​

Hvad koster et omfangsdræn?

Vores priser på omfangsdræn afhænger af flere faktorer – herunder opbygning af drænet, placering, etablering og isolering. 

​Af de årsager kan vi først komme med en endelig pris, når vi har vurderet opgavens omfang og efterfølgende regnet på udgifterne.

Oplever du fugt i kælderen eller i andre dele af huset, bør du skynde dig at kontakte os med det samme. Hos KJ Entreprenørforretning hjælper vi også ved nybyggeri.

Når vi etablerer drænet rundt om huset, vil det i fremtiden optage alt overskydende vand, der trænger ind i fundamentet. Det er derfor en effektiv løsning til at undgå fugt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Mangler du yderligere informationer om omfangsdræn, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan give en professionel vejledning.

Ring til Martin på telefon 40 44 02 93 eller Victor på telefon 28 76 25 20.

Du kan også skrive til os på e-mail mk@kj-ent.dk (Martin) eller vj@kj-ent.dk (Victor)

​Indhent tilbud​

​Vi matcher altid prisen

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​ADRESSE

​KJ Entreprenør Forretning ApS

Vorsøvej 12, 8700 Horsens - Find vej

CVR: 40102108 

KONTAKT OS​

Martin Kjær: 40 44 02 93

E-mail: mk@kj-ent.dk

Victor Juel: 28 76 25 20
E-mail: vj@kj-ent.dk

Faktura: faktura@kj-ent.dk